Jack Schilder

Schildersbedrijf

Schildersbedrijf Jack Schilder uit Volendam is een hecht familiebedrijf dat door hard werken en hun vak serieus nemen is uitgegroeid tot een schildersbedrijf van naam. Eigenaar en ‘nestor’ Jack Schilder, die prijzen won voor zijn vakmanschap, heeft zijn zoons Martin en Tom jaren geleden besmet met het schildersvirus. Zij kregen de fijne kneepjes met de paplepel ingegoten.

De goede naam van het schildersbedrijf is te danken aan de 6 andere medewerkers die met tomeloze inzet ‘hun bedrijf’ vertegenwoordigen. Het team bestaat uit louter allround schilderspecialisten die elke dag op zoek gaan naar perfectie als het gaat om professionaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf waarbij u zeker bent van hoogstaand schilderwerk? Kijk eens onder projecten op deze site voor foto’s en referenties. Wilt u meer over ons weten? Stuur dan een mail naar info@jackschilder.nl. Even bellen kan natuurlijk ook, we staan u graag te woord: 06-22698230.

Schildersbedrijf Jack Schilder B.V.
Plutostraat 87
1131 WC Volendam

Bekijk ook eens andere informatie over ons schilderbedrijf hieronder of gebruik de menuknoppen links op deze pagina

BuitenschilderSchilders behangersSchildersbedrijfErkend SchildersbedrijfSchildersbedrijf AmsterdamSchildersbedrijf HaarlemSchildersbedrijf HilversumSchildersbedrijf HoornBehangerBehangers

Wilt u zien wat we zoal hebben opgeleverd? Klik dan hier. U kunt vertrouwen op hoogstaand schilderwerk… Afgesproken!