Jack Schilder

Schildersbedrijf Amsterdam

Op zoek naar een schildersbedrijf in Amsterdam? Wie Amsterdam combineert met schilderwerk kan al sinds jaren niet om Schildersbedrijf Jack Schilder uit Volendam heen. Al sinds 1992 zwerven de bussen van Jack Schilder door Amsterdam.

Door onze ervaren schilders worden Amsterdamse grachtenpanden en huizen van hoogstaand schilderwerk voorzien. Jack Schilder behoort intussen dan ook tot een van dé Amsterdamse schilderbedrijven. Naast Amsterdam zijn onze ervaren schilders ook werkzaam in de wijde omgeving van Amsterdam, bijvoorbeeld in Volendam waar wij gevestigd zijn.

Jack Schilder: hét schildersbedrijf in Amsterdam

Het personeel van Schildersbedrijf Jack Schilder kent de Amsterdamse grachtengordel op hun duimpje! Gecombineerd met een tomeloze inzet en streven naar perfectie in hun vak worden wij gerekend tot 1 van de beste schildersbedrijven van Amsterdam.

Zoekt u een schildersbedrijf in Amsterdam, dan bent u bij Jack Schilder aan het juiste adres. Niet alleen voor uw buitenschilderwerk en uw binnenschilderwerk kunt u bij ons terecht. Ook voor al uw behangklussen, onderhoud, restauratie en decoratieve wandafwerkingen kunt u ons inhuren. Tevens kunnen wij ook glas zetten.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden hoe wij dag in dag uit onze klanten tevreden houden? Of wat voor werk wij zoal hebben opgeleverd? Bekijk dan onze projectenpagina.

Heeft u vragen? U kunt ons telefonisch bereiken via 06-22698230. Uiteraard kunt u ons ook mailen. Ons mailadres is info@jackschilder.nl.

U kunt vertrouwen op hoogstaand schilderwerk… Afgesproken!