Jack Schilder

Referenties

Lees hier wat onze klanten over ons schildersbedrijf en ons schilderswerk zeggen:

Schilder- en behangwerk Appartement KNSM-eiland Amsterdam

‘Mijn appartement was toe aan een grondige ‘make over’. Ik wilde glasvezelbehang en schilderwerk van plafond, binnendeuren, deurposten, houtwerk, balkon en radiatoren. Grote vraag: met wie in zee gaan? Iemand attendeerde me op Volendam. Via Google kwam ik meteen uit op familiebedrijf Jack Schilder. De website zag er veelbelovend uit, AF erkend en ik las over behangwerk in het Paleis op de Dam. Dat was een aanbeveling. Martin Schilder kwam met nuttige adviezen. Offerte pakte goed uit. De klus was in ruim vijf dagen uitgevoerd. Degelijk vakwerk, oog voor detail, zonder onderbreking uitgevoerd, goed overleg. Een samenwerkende aannemer plaatste glazen bouwstenen in een tussenmuur. Het appartement ziet er weer ‘gelikt’ uit.’

Buitenschilderwerk gezinswoning uit Volendam

“De buitenkant van onze woning was dringend toe aan een vers likje verf. Op veel plekken begon het al te bladderen. Schildersbedrijf Jack Schilder heeft alles opnieuw in de verf gezet. Het ziet er weer strak en fris uit en met de nieuwe kleur blauw in plaats van groen lijkt het net alsof we in een nieuw huis wonen. Over de werkzaamheden zelf zijn we zeer tevreden. De schilders waren binnen 2 dagen klaar en we hebben totaal geen last van ze gehad.”

Restauratie grachtenpand in Amsterdam

“Vakwerk jongens. Mijn pand aan de Prinsengracht had al jaren achterstallig onderhoud, maar ik was bang dat de restauratie me een fortuin zou gaan kosten. Gelukkig viel het hartstikke mee. De scheuren in de muren zijn volledig gerepareerd en de oude enkele ramen zijn vervangen door dubbelglas. Ook de entree en de woonkamer hebben een nieuwe laag verf gekregen. Het ziet er weer uit als nieuw, ik ben dik tevreden.”

Schilder- en behangwerk kantoor in Naarden

“Voorheen durfden wij eigenlijk nooit klanten te ontvangen in ons kantoor. Wij gingen altijd naar hen toe. Schildersbedrijf Jack Schilder heeft ons hele kantoor een opknapbeurt gegeven. Het verouderde behang heeft plaats gemaakt voor een combinatie van stijlvol behang en decoratieve wandafwerking. Ook de kantine hebben ze helemaal opnieuw geschilderd. We hebben nu eindelijk een kantoor waar we echt trots op zijn.”

Schilderwerk villa in Laren

“Bij de aankoop van onze villa verkeerde het in slechte staat. De vorige eigenaar was niet al te zorgvuldig geweest met het onderhoud. Met de hulp van Schildersbedrijf Jack Schilder hebben we het helemaal laten opknappen. Ze hebben de hele binnen- en buitenkant opnieuw geschilderd en de plafonds hebben ze verfraaid met stijlvolle gipslijsten en ornamenten. De kosten vielen behoorlijk mee en zo kunnen we makkelijk vijf jaar vooruit.”

Staat uw referentie hier straks ook?

Wij zien ook u graag als tevreden klant en zijn u graag van dienst met al uw schilderswerk of behangklussen. Neemt u daarom vrijblijvend contact met ons op, en laat u uitgebreid informeren over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk, onderhoudsschilderwerk, behangen en glas zetten. Bel 06 226 982 30 of mail naar info@jackschilder.nl.