Jack Schilder

Behangspecialist

Voor gedegen behangwerk moet u bij Jack Schilder zijn, de behangspecialist uit Volendam. De medewerkers van dit schilders- en behangbedrijf hebben ruim 40 jaar ervaring. Deze behangspecialist heeft liefde voor het vak en biedt ouderwets goede service.

Behangspecialist Jack Schilder

Jack Schilder is in 1992 zijn eigen bedrijf begonnen dat hét adres is voor goed behang- en schilderwerk. Samen met zijn twee zoons en nog 3 andere echte Volendammers pakken ze iedere klus even enthousiast op. Dit schildersbedrijf doet behangwerk er niet even bij, maar staat bekend als echte behangspecialist. Meer weten over behangspecialist Jack Schilder? Klik hier.

De diensten van de behangspecialist

Jack Schilder is niet alleen behangspecialist, maar ook een schildersbedrijf van naam. Jack Schilder heeft zelfs een prijs mogen ontvangen voor zijn vakmanschap, en mag het koningshuis tot één van zijn klanten rekenen. U kunt Jack Schilder inhuren voor al uw schilder- en behangwerk, maar ook voor glaszetten, restauratie en wandafwerking. Voor meer informatie over de diensten vindt u hier.

U kunt ons bereiken via telefoonnummers 0299-324888 en 06-53561560, of een e-mail sturen naar info@jackschilder.nl. We horen graag van u!

Bekijk ook eens andere informatie over ons schilderbedrijf hieronder of gebruik de menuknoppen links op deze pagina

BuitenschilderSchilders behangersSchildersbedrijfErkend SchildersbedrijfSchildersbedrijf AmsterdamSchildersbedrijf HaarlemSchildersbedrijf HilversumSchildersbedrijf HoornBehangerBehangers

Wilt u zien wat we zoal hebben opgeleverd? Klik dan hier. U kunt vertrouwen op hoogstaand schilderwerk… Afgesproken!

Volg ons ook op Facebook!