Jack Schilder

Behangers

Bent u van plan om zelf te gaan behangen? Voor een strak resultaat moet u toch echt bij de vakman zijn. De behangers van Schildersbedrijf Jack Schilder zijn nog echte behangers: betrouwbaar, precisie, met een streven naar perfectie in hun vak. En dat elke dag weer opnieuw.

Jack Schilder: behangspecialist

Een echte behangspecialist vind je tegenwoordig niet meer zo snel. Het behangwerk wordt er vaak maar even bij gedaan. Onze behangers hebben meer dan 40 jaar ervaring in huis, waardoor wij elke behangklus van groot tot klein naar een mooi eindresultaat brengen. Vakmanschap en liefde voor het behangers vak is hierbij een absolute noodzaak.

Eigenlijk bieden onze behangers u alles aan. We voelen ons thuis in het vliesbehang, fotobehang en glasvezelbehang. Daarnaast kunnen wij naast het behangen ook het verwijderen van uw oude behang door middel van afstomen tot het gereed maken van de ondergrond, denk hierbij aan repareren/ overstucken en schuren van de wanden, tot aan het behangen en plakken en afwerken van alle voorkomende scan- en glasweefsel producten.

Waarom Jack Schilder

Jack Schilder is de behangspecialist van Volendam en omgeving. Ons personeel is onze kracht, het team bestaat uit 6 specialisten op het gebied van behangen, glaszetten, decoratieve wandafwerking, restauratie en onderhoudsschilderwerk. Het bedrijf werd in 1992 opgericht nadat hij in 1989 de Nationale Schildersprijs in ontvangst mocht nemen. Sindsdien is het bedrijf in een razend snel tempo gegroeid in en om Volendam. De ervaring, maar ook het ambachtelijke vakmanschap bent u verzekerd van kwaliteit en heeft u nog jarenlang plezier van uw behangwerk.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte ontvangen? U kunt ons bereiken op 06 – 226  982 30 of stuurt u gerust een mail naar info@jackschilder.  Wij nemen dan graag contact met u op. Benieuwd naar concrete voorbeelden van ons werk, neem dan een kijkje op onze projectenpagina .