Jack Schilder

Allround schilder Volendam

Met trots mogen wij ons een echte allround schilder noemen. Voor zowel grote als kleine schildersklussen kunt u bij Schildersbedrijf Jack Schilder terecht. Allround schilder Volendam, elke schildersklus is voor ons een nieuwe uitdaging. Onze activiteiten bestaan uit de volgende werkzaamheden:

U ziet dat wij een echte allround schilder zijn. Naast het reguliere schilderswerk neemt ons schildersbedrijf ook onder andere behangwerk en glaszetten voor u uit handen! Kortom, schilderwerk in al zijn facetten.

Onderhoudsschilderswerk

Het is van groot belang om het schilderwerk van uw pand goed te onderhouden. De schilders van Jack Schilder brengen uw pand weer in optimale conditie en zorgen er bovendien voor dat dit zo blijft. Onder onderhoud verstaan wij: het in topconditie brengen van uw pand. Er komt bij onderhoudsschilderswerk meer kijken dan u wellicht denkt. Wij weten feilloos hoe en wat er moet gebeuren. Na het onderhoudswerk gaan we een stap verder, u krijgt tips over het tussentijdse onderhoud aan het schilderwerk van uw pand. Meer informatie over onderhoudsschilderswerk leest u hier.

Restauratie

Onder restauratie verstaan wij het in originele staat terugbrengen van het schilderwerk van uw pand, in die staat dat zowel u als uw portemonnee tevreden zijn. Dit kan gaan om een (vooroorlogse) woning, monument, kerk of ander pand. Restauratie is niet hetzelfde als onderhoud of renovatie.Voor schilderrestauratie is het bijvoorbeeld noodzakelijk kennis en kunde te hebben van oude verftechnieken waarbij u kunt denken aan marmeren, patineren, sponstechniek en houtimitaties. Het schildersbedrijf van Jack Schilder heeft bovendien meerdere prijzen gewonnen voor zijn uitmuntendheid in vakmanschap. Voor schilderrestauratie bent u bij Jack Schilder in Volendam aan het juiste adres.

Decoratieve wandafwerking

Laat u door ons adviseren over de decoratieve afwerking van uw wanden. De mogelijkheden van ons schildersbedrijf zijn teveel om op te noemen: behang en glasweefsels, deppen, vegen, sponzen, spateltechnieken, wikkelen, meerkleurenverf, wanddecoraties etc. Van landelijk, modern tot statig. Bij Jack Schilder werken wij altijd en uitsluitend met hoogwaardige en tevens vooraanstaande producten voor de afwerking van uw wanden. Lees meer over decoratieve wandafwerking.

Behangen “een vak apart”

U heeft vast zelf wel eens behangen. Echter, voor een strak resultaat is een vakman de aangewezen persoon. Jack Schilder heeft meer dan 40 jaar ervaring in huis, waardoor wij elke behangklus van groot tot klein naar een mooi eind resultaat brengen. Vakmanschap en liefde voor het behangersvak zijn een absolute noodzaak. Wij bieden u het totaalpakket: Van het verwijderen/afstomen van het oude behang tot en met het gereed maken van de ondergrond. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reparatie, stucwerk, het schuren van de wanden tot aan het behangen en plakken. Ook voor het aanbrengen en afwerken van alle voorkomende scan- en glasweefsel producten kunt u bij ons terecht. Meer informatie over behangen leest u hier.

allround schilder volendam

Glas zetten

Zijn de ramen in uw woning of bedrijfspand beschadigd of gewoon aan vervanging toe? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk nieuwe ramen geplaatst hebben. De ramen in uw woning of pand houden immers wind, kou, regen en ongewenst bezoek tegen. Daarnaast dragen ze tevens ook bij aan de uitstraling en sfeer van uw huis. Lees hier meer over glas zetten.

Carte Colori

Carte Colori is een van de grootste leveranciers van traditionele Italiaanse kalkverf en stopverfproducten van Nederland. Deze verf wordt op een speciale manier aangebracht op de muur waardoor het een mat, poederig en authentiek effect krijgt. Bij Schildersbedrijf Jack Schilder kunt u prima terecht voor traditionele Italiaanse kalkverf en stopverf producten. Wij hebben ook ruime ervaring in het aanbrengen van Carte Colori en weten daardoor dus precies hoe wij het gewenste effect op uw muren en plafonds aan kunnen brengen. Lees hier meer over Carte Colori.

Neem contact met ons op!

Schildersbedrijf Jack Schilder is gevestigd in Volendam, maar is actief in de hele regio en daarbuiten. Heeft u een klus die u graag uitbesteed? Dan horen wij graag van u! Jack Schilder is u graag van dienst! Neem direct contact met ons op! Bel 06 226 982 30 of mail info@jackschilder.nl.

Volg ons ook op Facebook!